Sabaton au dat startul inregistrarilor pentru noul material

476 vizualizări

Solistul și basistul formației SabatonJoakim Brodén și Pär Sundström ne oferă un scurt rezumat al planurilor pe care trupa le are pentru noul an.

Sabaton se mândresc cu planuri mărețe anul acesta. Formația suedeză s-a reîntors în studio pentru a pregăti noul material, pe care plănuiesc să-l lanseze în 2020 prin Nuclear Blast Records. Pe lângă această veste extraordinară, artiștii au postat și un scurt videoclip unde Joakim Brodén și Pär Sundström ne explică care sunt potențialele așteptări pe care le putem avea de la trupă anul acesta. Puteți viziona videoclipul mai jos.

Anul trecut, vocalistul formației a oferit un interviu în cadrul postului TV War, unde susține că trupa „are o mulțime de idei de concept”. „Partea amuzantă este că nu știm niciodată ce vom folosi. Am mai făcut asta în trecut, am declarat public ce aveam de gând să facem și ne-am răzgândit în ultimul moment, iar publicul a fost dezamăgit. Nu încerc să fiu secretos – avem vreo 20 sau 30 de idei cu care lucrăm, dar nu putem decide ce concept vom folosi până nu avem jumătate dintre liniile melodice scrise. Trebuie să vedem ce fel de mesaj transmite muzica. Nu poți cânta despre un război futurist dacă linia melodică sună a vechi. E important pentru noi ca versurile să se potrivească bine cu linia melodică”, precizează artistul.

Noul album al artiștilor va fi primul la care chitaristul Tommy Johansson (Reinxeed, Golden Resurrection) contrubuie, după ce Thobbe Englund a fost înlocuit pe  în 2016.

De asemenea, tot în același an, Sabaton au lansat și cel mai recent album intitulat „The Last Stand”.

Sabaton vor concerta pe scena festivalului Wacken Open Air, care are loc în Germania, între 1 și 3 august 2019.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*