Tool au terminat inregistrarile pentru noul album

282 vizualizări

Deși au dus la bun sfârșit înregistrările pentru noul material, încă nu avem o dată exactă de lansare. Cu toate astea, uite care este părerea vocalistului în ceea ce privește evoluția trupei.

Este oficial: Tool au terminat de înregistrat noul material discografic, următorul pas fiind să înceapă procesul de mixare. Conform solistului Maynard James Keenan, partea vocală finală a fost înregistrată acum câteva luni. Cu toate astea, progresul a fost ținut în loc de turneul pe care l-au avut cei din trupa A Perfect Circle, de unde face parte solistul.

Cu părere de rău, nu există încă o dată exactă de lansare, însă haideți să sperăm la tot ce-i mai bine.

De mai bine de 12 ani, în martie 2018 mai exact, Tool au revenit în studio pentru a înregistra follow-up-ul albumului cu numele „10,000 Days” (2006). Formația a colaborat încă o dată cu producătorul Joe Barresi (The MelvinsChevelleQueens of the Stone AgeCoheed and CambriaParkway DriveNew Model ArmyBad ReligionAvenged Sevenfold).

Totuși, chiar dacă încă nu avem o dată oficială de lansare, nici nu putem spune că muzicienii n-au făcut nimic. Pentru lunile iunie-iulie 2019 au deja confirmat un turneu european, printre care și un show în Florida, la festivalul Rockville din Jacksonville, în luna mai.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*