Deep Purple le face o surpriza fanilor si anunta un nou disc

Deep Purple
399 vizualizări

In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc inainte de prestatia Deep Purple din 21 iunie de la Hellfest, Franta, basistul Roger Glover a facut un anunt surpriza.

Intrebat de catre un fan despre prefigurarea unui nou material Deep Purple, basistul Roger Glover a raspuns: ’Now What’ (n.r. ultimul material al trupei) s-a nascut dintr-o sesiune compozitionala de aproximativ o saptamana din Spania, urmata de o alta sesiune, si, in final, de inregistrari. Au fost opt ani intre albume. Nu cred ca mai putem trai inca alti opt, asa ca… Am avut o sesiune compozitionala acum cateva saptamani in Portugalia, de unde am obtinut cateva idei brute si jamuri, dintre care doar cateva vor ‚supravietui’. Vom mai compune si mai tarziu anul acesta si cred ca, probabil, nu stiu cand, insa anul viitor va exista un nou album.”

„Now What?!”, cel de-al 19-lea album de studio al celor de la Deep Purple, a fost lansat in aprilie 2013 si a fost promovat si pe meleagurile noastre, in cadrul concertului din 20 februarie din anul curent. Daca vreti sa va reamintiti de atmosfera concertului, cititi cronica [aici] si interviul pe care trupetii ni l-au acordat [aici].

Ce spuneti dragi cititori? Va bucura aceasta veste?

Urmariti intreaga conferinta de presa in videoul de mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*