Kataklysm a lansat clipul piesei Dark Wings Of Deception

Kataklysm
Kataklysm

Trupa death metal Kataklysm din Canada a lansat videoclipul oficial al piesei Dark Wings Of Deception regizat de David Brodsky. Piesa este preluată de pe cel de-al cincisprezecelea album de studio al trupei, Goliath, care a fost lansat vineri, 11 august, prin Nuclear Blast Records.

Solistul, Maurizio Iacono, a declarat: „Noul nostru album Goliath, vine într-un moment în care diviziunea și ura cresc și se răspândesc la nivel mondial, în care ideologiile despre cum ar trebui să fie viitorul umanității se ciocnesc. Este vremea structurilor de putere fără precedent care luptă pentru a controla viața noastră. Povestea lui David care a luptat împotriva lui Goliat nu a fost niciodată mai importantă decât în aceste vremuri moderne.”

Iacono a continuat: „Metalul a fost întotdeauna vocea rebeliunii împotriva opresiunii și pentru protejarea libertății. Albumul atinge, de asemenea, și conflictul interior referitor la a face ceea ce trebuie făcut pentru a ne înfrunta demonii interiori”.

Goliath a fost înregistrat la studiourile JFD, precum și la The Cabin din Orlando, Florida, de către Jean-François Dagenais, care a produs și realizat albumul. Mixajul și masterizarea, au fost realizate de Chris Clancy cu ajutorul lui Colin Richardson. Artwork-ul de pe copertă a necesitat o imagine care să surprindă tema iconică a bătăliei lui David împotriva lui Goliat, care are ecou pe tot albumul. Această a fost realizată de renumitul ilustrator berlinez Eliran Kantor (Testament, Fleshgod Apocalypse) a surprins macabrul ce însoțește sentimentul de neliniște pe care îl transmite albumul.

Goliath track listing:
01. Dark Wings Of Deception
02. Goliath
03. Die As A King
04. Bringer Of Vengeance
05. Combustion
06. From The Land Of The Living To The Land Of The Dead
07. The Redeemer
08. Heroes To Villains
09. Gravestones & Coffins
10. The Sacrifice For Truth


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*