Raizing Hell live in Panic! Club

Noaptea de sambata,16 februarie debuteaza cu performance-ul RAIZING HELL, o trupa horror punk/rock’n’roll, ce imbina sonoritatile punk cu tematica filmelor si a povestilor horror.
Supporting act: Anomalii (punk-rock)
After-party: The Great Rock’n’Roll Circus
Intrare:10 lei.
Infiintata in Bucuresti in 2010 de Liv Decay (voce/chitara ritm, ex Howling Saints), impreuna cu Oly Sinn (tobe), Raizing Hell este considerata a fi prima trupa horror punk din Romania. Celor doi li s-au alaturat, in scurt timp, Mr. Zombie (chitara, ex Howling Saints) si Demented Vlash (chitara bass), moment in care proiectul incepe sa prinda forma.
Trupa citeaza ca surse de inspiratie formatii precum Misfits, Demented Are Go, Motorhead, Blitzkid, Nekromantix si altii, alaturi de orice se incadreaza in domeniul horror, de la filme pana la imagine.
In 2011 trupa lanseaza EP-ul Psychoholics Unanimous si incepe primul turneu national pentru a-l promova, impartind scena cu formatii precum The Silver Shine, Blitzkid, Koffin Kats, Tazmanian Devils, The Hepcats, The Argies, A Wilhelm Scream, Scheisse Minelli, Dead Ceausescus si altii, aparand pe scenele festivalelor Padina si Free Fest.
In ianuarie 2013 trupa lanseaza split EP-ul Chainsaw Ballads, impreuna cu alte doua trupe din UK, Thirteen Shots si Trioxin Cherry, sub egida casei americane Psycho A Go Go Records.
Primul album al formatiei, Of Ghouls And Men, se afla in post-productie si va fi lansat in primavara lui 2013.
Daca sound-ul rock’n’roll old school, energia din punk si imaginile evocate de filmele horror sunt pe gustul vostru, atunci trebuie sa fiti prezenti la show-urile Raizing Hell!

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*