Formația Secret Society a lansat videoclipul “Without You”

Secret Society
320 vizualizări

Formația bucureșteană Secret Society  a făcut public următorul Comunicat de presă:
Dupã august 2020 care a marcat lansarea primului material video Secret Society și de asemenea o reinventare a trupei după o pauzã, revenim cu nou material! “Without You” o balada rock plinã de sentimente si în care fiecare se poate regãsi.

Suntem foarte mândrii de aceastã producție ambitioasã, am avut parte de o întreagă echipă de oameni profesioniști care s-au implicat și care au făcut o treabă minunată. De asemenea am avut ocazia să filmăm la Castel Film Studios, să colaborăm cu Miluță Flueraș,un veteran al producțiilor video rock, precum și cu Gabriel “Pipai” Andrieș, unul din cei mai buni producători din România. Întreaga echipă a fost “all in” și, sperăm noi, că rezultatele se văd în acest nou material pe care îl propunem. Suntem nerăbdători să vedem reacția publicului și să ne revedem cu ei cât mai curând, întro formă live.
Rock on și vă așteptăm la concerte, cât de curând, sperăm noi.

Pe data de 19 februarie am lansat videoclipul primului single pregãtit anul acesta, “Without You” și vă invităm să îl vizionați!

Noul single “Without You” este lansat oficial și disponibil pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Youtube Music, Google Music și multe alte platforme de streaming.

Urmăriți-i pe paginile de socializare pentru noi informații legate de noi materiale și pentru a vedea in ce orașe și în ce date va dau întâlnire, atunci cand situatia o va permite.
Youtube oficial Secret Society
Facebook oficial Secret Society

Andrei Manea – lead vocal
Vlad Muresan – lead guitar
Cătălin Ungureanu – bass
Romeo-Alexandru Cividino – keyboards
Victor Vrabete – drums


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*