Fostul tobosar din Machine Head se alatura trupei Sacred Reich

Circumstanțele exacte în jurul cărora bateristul Dave McClain și chitaristul Phil Demmel au ieșit din trupa Machine Head la începutul acestui an rămân vagi. Cel puțin unul dintre ei și-a găsit o nouă “casă”. McClain va cânta alături de veteranii Sacred Reich, acesta având deja o istorie în trupă în perioada 1991 – 1995. Sacred Reich va începe lucrul la studio în noul an.

Sunt atât de încântat cu privire la reîntoarcerea alături de frații mei din Sacred Reich”, declară McClain. “A avea oportunitatea de a crea și cânta muzică alături de una dintre trupele mele preferate de metal a fost mereu ceva ce am sperat să se întâmple. Abia aștept ca toată lumea să asculte noul album pe care-l vom înregistra în februarie și să vină să ne vadă în turneu în 2019-2020.

În septembrie, solistul din Machine Head, Robb Flynn a anunțat pe Facebook Live plecarea iminentă a celor doi membri vechi ai formației. Flynn a declarant că propria lui tendință de control a condus la o ruptură între el și colegii săi. Machine Head a încheiat un turneu în această toamnă, însă a susținut că vor continua să facă muzică într-o oarecare măsură. După turneu, chitaristul Phil Demmel a avut ocazia de a trăi un vis din copilărie, cântând în rolul unui membru al trupei Slayer în cadrul anumitor date europene, în timp ce chitaristul Gary Holt își vizita tatăl muribund.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*