Dave Mustaine compara reuniunea cu fostii membri Megadeth cu refolosirea unui dinte stricat

Intr-un interviu recent cu Loaded Radio, Dave Mustaine, solistul formatiei MEGADETH, a vorbit despre ideea unei reuniuni cu Nick Menza (tobe) si Marty Friedman (chitara).

„Are la fel de mult sens ca a sugera cuiva sa-si bage inapoi in gura un dinte stricat”, a explicat Mustaine.

Artistul a continuat prin a spune ca este fericit cu line-up-ul actual Megadeth si ca Shawn Drover (tobe) si Chris Broderick (chitara) se potrivesc mult mai bine cu aspiratiile sale decat precedentii componenti.

Cat despre invitatia facuta de Metallica la aniversarea a 30 de ani de activitate, unde Mustaine urma sa cante melodii clasice scrise pentru trupa americana, Dave Mustaine a declarat urmatoarele:

„Ei bine, mi-au dat invitatia si am considerat ca e un lucru exceptional. Ii intrebasem: ‘vreti sa ma ocup de chitara ritmica, pentru ca, na, stiti si voi, Kirk Hammett este in trupa’ iar Lars a zis: ‘nu, canta-ti muzica’, asa ca am spus ‘grozav, acum mai veniti de acasa!’. Imi imaginez ca a fost ciudat pentru Kirk sa ma vada cantand piesele asa cum trebuiau sa fie cantate de la inceput, dar intepretarea artistica este deschisa. Daca nu vrea sa le cante asa cum le cant eu, este cool”, a spus Mustaine.

Cum vi se pare afirmatia muzicianului?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*