Sabaton: nou interviu online!

422 vizualizări
Metal-Trails.com a realizat un interviu cu metalistii suedezi de la SABATON inaintea concertului din 13 octombrie de la Grosse Freiheit 36 din Hamburg, Germania. Acesta poate fi urmarit mai jos.
 
Sabaton a anuntat detaliile celui mai exploziv show londonez de pana acum. Ca parte a turneului de sapte concerte din Marea Britanie, Brodén & Co. vor aduce un arsenal de pirotehnice din Suedia in Anglia pentru prima data.
 
 
Pentru a profita de ocazie, Sabaton a decis sa filmeze si sa inregistreze profesional concertul din 9 noiembrie din Londra pentru un viitor DVD live si Blu-ray.
 
Noul album Sabaton, „Carolux Rex”, a fost certificat cu aur in tara natala a grupului pentru vanzari de peste 20.000 de exemplare. (Nota: Federatia Internationala a Industriei Fonografice (FIIF) din Suedia a revizuit cerintele de vanzari de albume pentru a ajunge la statutul de aur de doua ori in ultimii sapte ani, de la 40.000 unitati, la actualul nivel, 20.000.)
 
„Carolus Rex” a fost lansat pe 22 mai via Nuclear Blast Records. Versurile pentru CD, disponibile atat in engleza cat si in suedeza, au de-a face cu Imperiul Suedez (referindu-se la Regatul Suediei intre 1561-1721).
 
Reamintim ca suedezii vor poposi si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church in Bucuresti. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).
 
Sabaton este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din noua generatie. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal.
 
Sabaton a lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe din pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival – Cehia, Przystanek Woodstock – Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.
 
Sabaton inseamna:
 
Joakim Brodén – Voce
Pär Sundström – Bas
Chris Rörland – Chitara
Thobbe Englund – Chitara
Robban Bäck – Tobe

 
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:
 
60 lei – primele 100 buc – Sold Out!
68 lei – urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013
75 lei – in ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*