Casa lui Ozzy Osbourne s-a autoincendiat. Adevarata cauza a exploziei parjolitoare

194 vizualizări

Ca sa vezi, dom’le, cat de fitoase sunt pitipoancele americanilor! Potrivit presei de peste ocean, nimeni alta decat „talentata” Jessica Simpson se gandea sa puna mana pe locuinta lui Ozzy Osbourne si a sotiei acestuia, Sharon.

Singura problema este ca „artista” pop si-a pierdut interesul in vila dupa incendiul soldat cu parjolirea lui Ozzy si a podoabei capilare a muzicianului. Afla mai multe despre incident –> Ozzy Osbourne, lins de flacarile infernului. Afla ce a patit vocalistul.

Jessica si Eric sunt foarte dezamagiti. Ei voiau sa cumpere casa lui Ozzy si se gandeau sa ofere 12 milioane de dolari pe ea. Dar acum, cu incendiul asta, cuplul sta in cumpana. Cei doi trebuie sa evalueze cu atentie daunele! Mai mult Jess crede foarte mult in soarta si considera ca incidentul reprezinta un semn ca nu ar trebui sa cumpere casa. Mare pacat!”, a declarat o sursa pentru RadarOnline.

Deci…Jessicai ii este teama de bau-bau si de focul infernului care izbucneste langa Ozzy ca un semn al celor ce vor veni! Caci, nu-i asa, heavy-metalul este malefic.

Noi credem ca vila lui Ozzy si-a dat singura foc cand a auzit ca, in locul proprietarilor cool metalisti, va veni o Barbie pitigaiata care va geme pe un acord.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*