Breathelast a lansat Monstrul – Lazerface Remix

Comunicat de presă

BREATHELAST a lansat un nou single, un remix al melodiei „Monstrul”, produs de catre LAZERFACE. Videoclipul poate fi urmarit la linkul de mai jos:

 Melodia poate fi ascultata sau descarcata de aici: https://UMR.lnk.to/Monstrul-LazerfacePR

 Povestea colaborarii dintre Breathelast si Andrei Coste (Stereo Beasts / LAZERFACE / LAZERBREATH) a inceput odata cu colaborarea la distanta dintre Andrei Mihai (Clor Mut, voce Breathelast) si Lazerface, incercand sa dea viata unor idei electro, fara obligatia sau tumultul promovarii extensive sau a concertelor live.

Apoi, Breathelast a scos Maluri EP, ce contine Maluri (electric), Maluri (acustic) si Intuneric (acustic), si Andrei Coste (sub pseudonimul LAZERFACE) a dorit sa refaca piesa Maluri intr-un remix propriu si personal, luand nastere prima colaborare oficiala dintre lasere si rechini.

Maluri (Remix by LAZERFACE) a cunoscut o expunere destul de extinsa, fiind intro-ul formatiei Breathelast pentru show-urile electrice o perioada indelungata, apoi fiind promovata si preluata de catre Andrei Irode in setul personal de DJ. Acum urmeaza  ca rechinii sa scoata urmatorul remix ce poarta semnatura lui Andrei Coste, anume „Monstrul”. S-a conturat ideea unui intreg album de remixuri prin aceste interventii electro asupra sunetului Breathelast, si cu ocazia acestei lansari la apa (la scena) putem vorbi sigur de un viitor material ce va contine refaceri electro ale pieselor Breathelast, atat din trecut cat si de pe albumul LP curent scos sau de pe materialul viitor in limba romana.

Artistii ce vor semna remixurile acestui album sunt Flow (Florin, ex. bas Breathelast -1ul val), Marius Costache – Studio148 (inginer de sunet, ce semneaza inregistrarea si productia celui mai nou material full length Breathelast, dar si remix-ul piesei „Infern”) si majoritar Andrei Coste – Lazerface, ce are in lucru nu mai putin de 7 remix-uri Breathelast, printre care se numara deja „Maluri” si „Monstrul”. Videoclipul oficial pentru Monstrul (Remix) a fost gandit si asigurat de catre Gina Sãndulescu (responsabila si pentru clipul pentru „Întuneric”), un artist video cu care lucram mereu cu placere, mai ales cand avem lumi mai intunecate de prezentat, ce ies din conform.

 Acest release nou marcheaza o a treia directie de evolutie a rechinilor supravietuitori, anume un viitor album de piese electro / remix uri, sau o alta lume in care piesele  formatiei Breathelast sunt modelate dupa perceptii diferite, dar la fel de apasatoare. Remix ul pentru „Ascuns în pereti” a aceluiasi Lazerface va fi urmatorul release electro al formatiei sub forma de remix, in viitorul indepartat.

Link-uri oficiale LAZERFACE:

Facebook: https://www.facebook.com/lazerface66/
Multiplatform: https://mamaiavice.stereobeasts.com/

Link uri oficiale Gina Sãndulescu:
https://starryeyedl1zard.wordpress.com/video-area/

„Întuneric” Official Video:

Link uri oficiale Breathelast:

https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri
https://umr.lnk.to/Breathelast-Monstrul
https://UMR.lnk.to/AscunsInPereti

Contact Breathelast:

www.facebook.com/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://plus.google.com/u/0/+Breathelast

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*