Breathelast a publicat un making of și un remix pentru materialul “Maluri”

257 vizualizări

Breathelast are o surpriză pentru fani! Trupa a publicat un making of de la filmările pentru videoclipul “Maluri” a carei coloană sonoră conține un remix a piesei ce dă titlul EP-ului, piesă ce va fi inclusă doar pe varianta digitală a metarialului.

„LAZERFACE / Andrei Coste / Cluj Napoca s-a oferit sa ne facă un remix, deoarece a zis că preferă să lucreze cu trupe a căror activitate este constantă și care încearcă diverse abordări și, mai ales, să se folosească de înregistrări de calitate din studio, ca să poata întocmi un remix de calitate, cu „uneltele” potrivite. Am îndrăgit remixul și am hotărât să ne reprezinte materialul Maluri ca atare, urmând să îl promovăm cu un clip / visual, pe canalul de youtube oficial al formatiei Breathelast”, declară trupa.

Trackurile necesare au fost puse la dispoziție de către Marius Costache – mariuscostache.ro, producătorul materialului „Maluri”.

Breathelast se pregătește să lanseze noul material în limba română „Maluri” cu ajutorul Universal Music Romania și, în același timp, pregătește trei concerte (Bucuresti – Satu Mare – Cluj Napoca), pentru a promova noul concept (videoclip + identitate grafică / merch) al acestui material compus din trei piese: „Maluri” acustic, „Maluri” electric si „Întuneric”.

Single-ul va putea fi ascultat în premieră pe 29 octombrie, în cadrul concertului de lansare de la București din clubul Question Mark.

Making of-ul poate fi urmarit aici:

Contact Breathelast:

www.breathelast.com
www.facebook.com/Breathelast
www.umusic.ro/breathelast

Contact Universal Music Romania:

office@umusic.ro
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*