Bret Michaels lansează un nou single solo

Bret Michaels
Bret Michaels

Solistul Poison, Bret Michaels, a lansat un nou single solo, Back In The Day. Videoclipul piesei tocmai a fost lansat oficial.

Michaels afirmă: „Back In The Day este cu adevărat o întoarcere, în variantă modernă, la un imn pentru călătorii. Videoclipul reflectă senzația clipurilor MTV timpurii, cu ecran verde, subtitrări pop-up și fotografii și imagini originale din tinerețea mea. Este o melodie care reflectă vremurile grozave și aduce un omagiu posturilor de radio. Și DJ-ilor care au popularizat melodii grozave, care au rezistat testului timpului. Melodii pe care toți prietenii mei și cu mine le-am cântat împreună. Muzica este un limbaj universal, menit să ne unească, nu să ne despartă, și exact despre asta este acest cântec. Este, de asemenea, foarte distractiv de fredonat, în timp ce țese o poveste din viața mea, despre muzica grozavă care m-a zguduit!”

Pete Evick, cunoscut ca director muzical și chitarist al lui Bret în ultimii 20 de ani, a declarat: „A trecut mult timp, am avut această piesă pe hard disk luni de zile. Pur și simplu abia aștept să o asculte toată lumea. Nu pot să explic cât ne-am distrat, eu și Bret, înregistrând această melodie. Ca întotdeauna, Bret depășește limitele și mă face cu adevărat să devin creativ și inovator în ceea ce privește producția.

„Încercarea de-a cuprinde elemente din anii 70, 80, 90 și, simultan, să te simți actual și modern a fost scopul acestei piesei”, a explicat el. „Cred că ne-a ieșit! Meri Schaefer cântă acele armonii uimitoare la refren, iar Norman Voss chitară heavy pe tot parcursul piesei.”

Bret a fost în turneu cu Poison în cadrul The Stadium Tour, vara trecută. El va pleca la drum în iulie pentru o serie limitată de date live pentru turneul Parti-Gras din 2023. El va aduce câțiva prieteni pentru o combinație de hituri mortale, invitații speciali fiind Night Ranger și Jefferson Starship, cu apariții speciale ale lui Steve Augeri (fost vocalist Journey) și Mark McGrath (Sugar Ray), plus un oaspete surpriză în fiecare seară.

Prezentat de Live Nation, scurtul turneu începe în iulie și se încheie pe 6 august. Turneul promite să fie o întoarcere, în variantă modernă, la petreceri epice, energie pozitivă și atmosferă fantastică.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*