Richie Kotzen vorbește despre albumul său de 50 de piese

Chitaristul Richie Kotzen a vorbit cu echipa IndiePower TV despre următorul său album solo care va conține 50 de piese! Da, exact. „50 For 50” se va lansa exact de ziua sa de naștere, pe 3 februarie 2020, când artistul va împlini 50 de ani.

Nici măcar nu știam că o să fac asta. Aveam vreo 14 sau 15 piese terminate pe care știam că o să le introduc în următorul album, dar când eram în turneu m-am uitat printr-un hard drive și am găsit o grămadă de chestii la care lucram. Chestii din anii 2000. Am făcut o listă – avea mai mult de 50. Și-am zis „Bine, ia să vedem câte pot să termin.” Majoritatea aveau tobele deja gata, unele mai aveau nevoie de un vers, altele n-aveau versuri și trebuiau scrise. Până la urmă am ajuns la 50 de piese și eram ceva de genul ‘nu vreau să mai calc într-un studio vreodată’. Două zile mai târziu eram acolo înregistrând unul dintre cântecele soției mele. Deci presupun că sunt un fel de șobolan de studio.

Primul hint despre un nou material discografic a fost dat pe 25 august prin intermediul profilului său de instagram, iar apoi a dezvăluit câteva dintre titlurile care se vor regăsi pe album: „Stick The Knife”, „When God Made You”, „Turning The Table”, „Dirty Tricks”, „Mountains” sau „Confession”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*