A Day To Remember amână lansarea noului album pentru 2020

Vinerea aceasta – 15 noiembrie – ar fi trebuit să ne întâmpine cu noul album al formației americane A Day To Remember, însă n-a fost să fie. Pagina de instagram a trupei ne dezvăluie că încă nu e gata și că vor muta lansarea în prima parte a anului 2020.

Acum câteva luni am anunțat că pe 15 noiembrie lansăm noul album. Durează mai mult decât ne așteptam și încă nu suntem gata, deci mutăm lansarea în prima parte a anului 2020. Stați liniștiți, avem o grămadă de muzică nouă care va ieși la iveală curând și abia așteptăm s-o împărțim cu voi. Mulțumim pentru spijinul din ultimii 3 ani și ne vedem în The Degenerates Tour!

Deși ultimul album, a fost lansat în 2016, A Day To Remember n-au fost tocmai silențioși, având o colaborare cu Marshmello pentru „Rescue Me” și au lansat un single nou, „Degenerates”.

Piesa a fost lansată odată cu anunțul noului turneu american al formației alături de I Prevail și Beartooth, chiar sub numele de Degenerates Tour.

„Bad Vibrations”, ultimul album A Day To Remember, e al șaselea din discografie și primul album lansat în parteneriat cu Epitaph Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*