Bucium a lansat videoclipul piesei „Vânător”

147 vizualizări

Formația bucureșteană Bucium a lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe noul album, „Zimbrul Alb”, intitulat „Vânător/ Orion”.

Potrivit comunicatului care însoțește lansarea pe Facebook, piesa le este dedicată tuturor celor care se luptă pentru a-și păstra sănătatea mintală.

Albumul Zimbrul Alb are două concepte principale: toate piesele sunt legate de astre și toate piesele sunt legate de pierderi, de lucruri ce lipsesc, tema fiind pusă cel mai mult în valoare, ca și cheie a întregului album, în ultima sa piesă, Nirwana. Vânător reunește mai multe mituri: cel al vânătorului vânat, furtul focului, ce apare în foarte multe mitologii, nereferindu-se neapărat la Prometeu, dar înțelesul mai puțin evident al versurilor se referă la nebunie, la pierderea percepției realității. Este și despre prețul cunoașterii. Cântecul le este dedicat tuturor celor ce se luptă pentru a-și păstra sănătatea mintală.”, scrie formația pe contul oficial.

Primul single de pe „Zimbrul Alb” este „Drumul robilor”, un cântec care a intrat și în playlistul nostru rock pentru Ziua Națională a României.

Urmăriți ambele videoclipuri mai jos, și un inteviu Maximum Rock Magazin cu liderul formației, Andi Dumitrescu.
Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*