byron pleaca in turneu national

Pe 16 martie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, cei de la byron vor lansa cel de-al patrulea album de studio, unul bilingv: „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima”.
Dupa evenimentul de la Bucuresti, byron vor duce spectacolul de lansare, cu o structura si o scenografie aparte, la o mica plimbare prin tara! Programul de turneu este dupa cum urmeaza:
– Sambata, 30 martie, Timisoara, Casa de Cultura a Studentilor
– Vineri, 5 aprilie, Cluj, Casa de Cultura a Studentilor
– Sambata, 6 aprilie, Targu Mures, Teatrul National
– Vineri, 12 aprilie, Iasi, Casa de Cultura a Studentilor
byron nu sunt tocmai cunoscuti pentru felul conventional in care fac lucrurile, prin urmare albumul al patrulea al formatiei va fi unul bilingv! Cele 13 piese vor fi disponibile in doua editii separate, in limba engleza si in limba romana. Pe langa asta, pentru iubitorii de raritati, va exista si o editie limitata, lucrata manual de catre membrii trupei, ce va contine ambele discuri.
Biletele la concertele de lansare din Timisoara, Cluj, Targu Mures si Iasi costa 35 de lei (loc pe scaune in salile de spectacol), sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe http://bit.ly/turneu-byron si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Sursa: Comunicat byron Management

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*