Chad Smith (RHCP), scarbit de autoritatile americane

Dupa ce a fost dezvaluit zilele trecute ca muzica formatiei RED HOT CHILI PEPPERS a fost utilizata de catre agentii CIA pentru a tortura detinutii suspectati de terorism, TMZ a luat legatura cu tobosarul Chad Smith pentru a-l intreba ce parere are despre aceste practici.

Muzicianul a marturisit ca este scarbit de obiceiurile Guvernului american si a spus ca muzica RHCP este una pozitiva, care trebuie sa-i faca pe oameni sa se simta bine.

Chad Smith nu era la curent cu stirea care informa ca piesele trupei sale au fost folosite in asemenea scopuri, asa ca a fost luat prin surprindere de reporter. Reactia lui de mirare este una autentica.

Bineinteles, artistul dezaproba complet comportamentul autoritatilor americane si sustine ca este foarte suparat si ca nu ii place deloc directia in care au luat-o lucrurile.

„Tocmai am mancat si nu vreau sa vars”, puncteaza Chad.

Intrebat ce piese crede ca ar putea fi utilizate in scopuri atat de sinistre precum tortura, Chad se enerveaza si glumeste spunand ca „Under the Bridge” ar putea lesne sa fie extrem de chinuitoare daca e ascultata tare si pusa pe loop.

Oricum ar fi, artistii nu par sa incurajeze utilizarea muzicii lor cu telul de a distruge fiintele umane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*