Concert Bernay’s Propaganda si Violent Monkey in Bucuresti

Vineri 6 septembrie cunoscuta trupa macedona Bernays Propaganda revine in Control si urca pe scena salii Berlin alaturi de Violent Monkey, una dintre cele mai noi reprezentante ale muzicii alternative autohtone, se ”dueleaza” pe scena clubului Control.

Spread the propaganda!

Fb event

Intrare 15 lei.

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

♬ ♬ ♬

BERNAYS PROPAGANDA (new wave/ post-punk)

Bernays Propaganda este o trupa de post-punk din Macedonia. Numele lor vine de la Edward L. Bernays, autor al lucrarii Propaganda si considerat unul dintre parintii relatiilor publice moderne. Un nume potrivit, am putea spune, pentru o formatie a carei muzica reprezinta un manifest impotriva manipularii mai mult sau mai putin subtile a publicului realizata prin intermediul mijloacelor de comunicare in masa.

Formata din Kristina Gorovska (voce), Vasko Atanasoski (chitara), Dzano Kuc (tobe) si Nenad Trifunovski (bass), trupa abordeaza un stil muzical influentat de nume precum Submission Hold, Fugazi, The Gossip, Gang of Four, The Slits sau LCD Soundsystem.

www.bernayspropaganda.bandcamp.com
www.facebook.com/bernayspropaganda

♬ ♬ ♬

VIOLENT MONKEY

Funk’n’Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.

Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute.

Jurnal de vacanta 2013:

Anul acesta, Violent Monkey a cantat la Street Delivery (unde s-a copt la soare), Bergenbier Zilele Prieteniei la Constanta (alaturi de Niste Baieti, Parazitii, The Mono Jacks, Alternosfera) si la Festivalul de foto si film „Vama sub Lumini de Oscar” in Vama Veche.

www.facebook.com/violentmonkeyband

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*