Concert Celelalte Cuvinte la Bucuresti

Phoenix Entertainment v-a pregatit o surpriza pentru finalul acestui an: un concert aniversar CELELALTE CUVINTE, vineri, 14 decembrie, in Chaos Venue.
 
In urma cu mai bine de trei decenii, se infatisa publicului, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, o tanara formatie inzestrata cu pasiunea pentru muzica de calitate. Celelalte Cuvinte vor celebra traiectoria lor ce numara mai bine de trei decenii printr-un spectacol extraordinar, asa cum ne-a obisnuit.
 
Dupa prestatiile live din Arad si Timisoara, Phoenix Entertainment va aduce Celelalte Cuvinte si pe scena bucuresteana, unde sunt asteptati de o multime de fani fideli si entuziasti. Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda vor putea fi ascultate in Chaos Venue pe 14 decembrie.
Profunzimea lirica inconfundabila si virtuozitatea instrumentala sunt caracteristicile principale ale formatiei care si-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate si constanta muzicala.
 
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
 
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.
 
Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*