Concert Harlequin_Jack la Bucuresti

340 vizualizări

Sâmbăta aceasta, Clubul Țăranului Român va găzdui un concert al formației Harlequin_Jack. Accesul se va face începând cu ora 20.00, iar biletele pot fi cumpărate în avans de pe site-ul AmBilet.ro.

Harlequin_Jack, the dark side of indie electro rock, își propun cu fiecare release să împingă limitele compoziționale și sonore. Lucru care se aude în permanență pe albumul lor de debut: Murder_Party (ascultă albumul aici:https://goo.gl/I1pr8K).

Neconvenționali, reușesc să îmbine diferite stiluri muzicale, propunându-și ca fiecare melodie să sune diferit față de cealaltă.

Proiectul a derivat din fosta trupă Eloize, care a făcut parte din noul val de muzică indie/alternative din România, începând cu anul 2007 și până în 2011 (timp în care a avut parte de peste 100 de concerte prin toată țara: în cluburi, la festivaluri precum Bestfest, Rock Out Loud, Watumi, Street Delivery, Motorock, cât și alături de artiști din scena indie și nu numai. Cu o nouă formulă și cu un sound maturizat, Harlequin_Jack ia naștere spre finele anului 2013.

De la începutul lui 2014 și până în prezent, Harlequin_Jack a avut parte de o acensiune rapidă, susținând peste 70 de concerte în țară, dar și în Austria, în cluburi și la festivaluri (Electric Castle și Focus Festival), benefiicind de review-uri foarte bune, de fiecare dată.

Au participat la mai multe emisiuni de radio (Tananana, Eclectic.fm, RFI), dar și la emisiunea Alternative Nation (Music Channel), fiind totodată lăudați de presa online (Maximum Rock, Sunete, Eclectic Fm). Și-au făcut simțită prezența și pe coperta numărului din noiembrie 2014 al revistei Sunete, trupa fiind votată în cadrul Pariului Sunete pentru speranțele muzicale ale anului 2015.

Piesele lor sunt difuzate la TANANANA, Radio Cooperativa Urbană,Delahaze.fmEclectic.fm, Radio Trib, Radio Guerrilla, Active FM, București FM, Radio Cultural ș.a.

Pe 1 noiembrie 2014, au lansat primul album – „Murder_Party”, care a avut parte doar de recenzii pozitive și a beneficiat deja de un turneu de promovare în București și în țară.

În 2014 formația a lansat videoclipurile pieselor
„Investigate” (https://goo.gl/jMw42l) și
„Vitamins” (
https://goo.gl/vvj48E).

Cel mai nou videoclip, lansat în 2015, este
„Royal Flush” (https://goo.gl/DFyF3y)

La sfârșitul lui 2015, Harlequin_Jack a lansat single-ul „Bounce We Go!” care este un featuring cu The Bridge Commitee (https://goo.gl/Urb84s)

În 2016 trupa se pregătește de lansarea celui de-al doilea album, videoclipuri noi și multe concerte.

De asemenea, vor să-și cumpere un submarin.

www.facebook.com/harlequin.jack
www.soundcloud.com/harlequin_jack
www.youtube.com/harlequinjack0

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*