Concertul Coma de joi seară a fost amânat

2.100 vizualizări

Concertul programat pentru joi, 2 februarie, în clubul Control din București, în cadrul căruia formația Coma urma să lanseze un videoclip pentru piesa „DOR”, a fost amânat din cauza protestelor declanșate în urma deciziei guvernului de a adopta ordonanța de urgență privind modificarea Codurilor Penale.

„Pentru că zilele astea sunt lucruri mai importante de rezolvat, concertul se amână pentru data de 16 februarie. Biletele cumpărate rămân valabile. Cei care și-au luat bilete și nu pot participa pe 16 februarie sunt rugați să solicite returnarea contravalorii lor la office@eventbook.ro, pentru biletele cumpărate online și la club, pentru cele cumpărate de aici, zilnic după ora 12:00, la barul din sala mică. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat postat de club pe pagina evenimentului.

Zilele astea sunt despre altceva. Ceva mai important. Concertul nostru de mâine din Control Club se mută pe 16 februarie, cu același entuziasm, clip nou și energie bună,” a fost comentariul postat de Coma pe pagina lor de Facebook.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*