Corey Taylor anunță un viitor album Slipknot

Într-un interviu acordat celor de la Kerrang, Corey Taylor vorbește despre un viitor disc, promițând o revenire la acel nivel de muzică heavy.

La 17 ani de la lansarea celui mai controversat album „Iowa”, Clown şi compania lucrează la instrumental de ceva vreme, iar în curând va veni momentul să intre cu toții în studio pentru a finaliza piesele. Materialul este în faza de demo în acest moment, dar planurile par sa fie serioase.

„Iowa”, al doilea album al trupei cu Roadrunner Records, a fost lansat la data de 28 august 2001, moment în care numărul fanilor a explodat. Albumul a avut, de-asemenea, un succes comercial, plasându-se pe locul trei în graficele albumelor revistei Billboard și pe primul loc din topul albumelor din UK.

Noul album se anunță la fel de controversat, încât solistul Slipknot este oarecum speriat de efortul pe care îl va implica reprezentaţia live pentru noile piese dure.

Formația de heavy metal s-a format în anul 1995 și este formată din nouă membri, având un stil original, pus in evidență de măștile unice.  Pănă în prezent au reușit să vândă aproape 15 milioane de albume în întreaga lume.

Urmărește întregul interviu aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*