Slipknot se afla oficial in studio, lucrand la viitorul album

În noiembrie, Corey Taylor a confirmat că Slipknot va intra în studio în ianuarie pentru a lucra la viitorul lor material discografic. Multe lucruri se pot schimba în intervalul a două luni, așa că este liniștitor să știm că această promisiune a fost adevărată deoarece cântărețul a share-uit o poză de actualitate de la sesiuni.

Ghiciți ce facem…?„, a scris Taylor, care este fotografiat în fața unui zid de echipamente de studio, într-un post recent pe Instagram. Ultima actualizare pe care am primit-o de la vocalist a fost în același timp când a menționat sesiunile de studio din ianuarie, confirmând că înregistrarea va fi lansată în „mijlocul anului 2019„.

View this post on Instagram

Guess what we’re doin…?

A post shared by Corey Taylor (@coreytaylor) on

Cu privire la așteptările fanilor de la noua muzică, Shawn „Clown” Crahan a precizat că  „Albumul se descompune în… bun vs. rău. Este vorba de a fi o ființă umană și de a experimenta ceea ce avem în corelație cu lumea asta. Această lume este urâtă și așa ar trebui să fie. Trebuie să fie în ordine pentru ca arta să conducă la măreție și frumusețe„.

Nimic nu este de piatră… Există cântece care sunt considerate albumul în sine, dar totul se poate schimba, nu vom merge niciodată la concert fără un album, dar… nu respectăm nicio regulă de data asta, nu că am făcut-o vreodată. Cred că toată lumea va fi plăcut surprinsă„, continuă Crahan.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*