Cronos (Venom): „Au disparut toti frontmenii adevarati”

724 vizualizări

Conrad „Cronos” Lant, solistul formatiei VENOM, le-a oferit un interviu celor de la The Rockpit.

Artistul a vorbit despre starea actuala a muzicii metal dupa ce a fost provocat de jurnalistii care i-au adresat urmatoarea intrebare:

„Ce parere ai despre muzica din ziua de azi, mai ales cea din lumea extrema. In ce directie crezi ca a luat-o black metalul de cand ati dat voi startul? Crezi ca rockul are nevoie de un sut in fund?”

Artistul a raspuns pe larg:

„90% dintre piesele unor trupe sunt patetice. 10% din cantece contin cate un riff iar artistii cred ca este suficient pentru a-si numi trupa una de death metal, thrash metal sau black metal. Dar nu este destul. Ai de-a face cu o formatie rock, sau pop. Este ceva de radio. Cred, insa, ca muzica trece prin faze iar, momentan, suntem in momentul de liniste de dinaintea furtunii. Trebuie ca muzica sa se piarda pentru a putea reveni in forta. Vorbesc despre rock, desigur. Trebuie sa ajunga in acel punct in care oamenii se scarpina in cap, se uita unul la altul si se intreaba ce naiba e de facut. Apoi ‘Boom!’, ceva se petrece. Chiar si dupa ce a inceput Venom, am crezut ca scena black metal a pierdut din forta. Formatii ca Exodus incetasera sa mai concerteze si se destramau, trupele se certau mereu si nu venea nimic nou, nici din Anglia, nici din America. Apoi, dintr-o data, s-a produs o explozie in Scandinavia. Tipii aceia erau mult mai duri ca noi. Ardeau biserici, ucideau oameni. La naiba! Cred ca asa se intampla lucrurile. Atingi punctul de jos apoi se petrece ceva dramatic. Chiar vorbeam cu cineva de curand si l-am intrebat: unde sunt frontmenii? Unde au disparut? Cred ca ei lipsesc in clipa de fata. Unde este urmatorul personaj carismatic? Urmatorul Ozzy sau Alice Cooper. Momentan, legea o fac fetele. Katy Perry, Christina Aguilera, Pink. Ai vazut ce show-uri au? Asa se face! Sunt pro!„, a declarat Cronos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*