Darkthrone a lansat Caravan Of Broken Ghosts

Darkthrone
Darkthrone

Trupa norvegiană Darkthrone a lansat  un nou single, Caravan Of Broken Ghosts. Pionierii  black metalului norvegian vor lansa noul album, Astral Fortress, pe 28 octombrie prin Peaceville Records.

Videoclipul oficial (cu versuri) pentru piesa Caravan Of Broken Ghosts a fost filmat de Gylve „Fenriz” Nagell și creat de Matthew Vickerstaff.

Fenriz afirmă despre piesă: „Există o atmosferă asemănătoare cu cea din Quintessence la început, dar este o coincidență, deoarece aceasta este melodia lui Ted [Ted „Nocturno Culto” Skjellum] și Quintessence este scrisă de mine. Apoi, melodia explodează, devine mai feroce, și are multe schimbări inteligente de riff. Și apoi sfârșitul clasic de doom. Mulțumesc, Ted.” 

Caravan Of Broken Ghosts este disponibil pe toate platformele majore de streaming începând de joi, 20 octombrie.

Creativul duo format din Nocturno și Fenriz își continuă propria saga metal cu o nouă colecție de melodii cu sunet vintage, viitoare clasice de dat din cap.. Astral Fortress, cel de-al 20-lea album Darkthrone, este o continuare rapidă a materialului Eternal Hails din 2021 și a izvorât din procesul de creație constant și continuu.

Purtat de vântul puternic al inspirației și inovației continue, cu rădăcini în black, thrash, doom și heavy metal, Astral Fortress este cel mai recent album de metal vechi, eclectic din odiseea Darkthrone. Chiar dacă este presărat cu atingeri atmosferice, cum ar fi cele de sintetizatoare și mellotron, sunetul formației norvegiene rămâne special: întotdeauna primitiv şi organic.

Albumul Astral Fortress a fost înregistrat la Studiourile Chaka Khan din Oslo, Norvegia, aceeași locație folosită pentru albumul Eternal Hails, cu Ole Øvstedal și Silje Høgevold. LP-ul a fost masterizat de Jack Control.

Astral Fortress track listing:

  1. Caravan Of Broken Ghosts [07:53]
  2. Impeccable Caverns Of Satan [05:34]
  3. Stalagmite Necklace [05:22]
  4. The Sea Beneath The Seas Of The Sea [10:10]
  5. Kevorkian Times [04:27]
  6. Kolbotn, West Of The Vast Forests [01:54]
  7. Eon 2 [04:40]

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*