Vara începe cu noul album Darkthrone

296 vizualizări

Până și black metalul preferă zilele calde de vară, chiar dacă muzica nu inspiră tocmai soare, flori și păsărele ciripind. De ce spunem asta? Pe data de 31 mai, fanii Darkthrone se vor bucura de un nou album!

„Old Star” conține numai șase piese, dar se promite a fi un material care a avut parte de o dedicare extremă față de măreața putere a riff-urilor, puțin mai mult decât suntem obișnuiți să auzim din partea trupei.

Deși se lansează în 2019, Fenriz spune că acest album emană „cea mai multă energie tipică perioadei anilor 80” din istoria trupei, dar și că e cel mai metal dintre toate, „cu tobe specifice pieței din USA și Germania anilor 80”. 

Tot Fenriz afirmă că vor continua cu stilul impus de „Arctic Thunder”, albumul lansat în 2016, îmbinând „black old heavy metal” cu slow thrash, slow death și classic doom. „Putem spune că „Old Star” e fratele mai mare al lui „Arctic Thunder”, mai solid și cu mai multe riff-uri,” adaugă apoi.

Versurile pieselor care alcătuiesc acest album sunt scrise în întregime de Fenriz și le puteți asculta la sfârșitul primăverii.

  1. I Muffle Your Inner Choir
  2. The Hardship of the Scots
  3. Old Star
  4. Alp Man
  5. Duke of Gloat
  6. The Key Is Inside The Wall

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*