Deftones vorbesc despre noul album

DEFTONES au stat de vorba cu revista Metal Hammer si au dat detalii despre noul album, „Koi No Yokan”, care va fi lansat pe data de 12 noiembrie 2012.
Americanii le-au spus celor de la revista cum a evoluat procesul inregistrarii materialului care va aparea pe noul disc.

„Ne-am strans intr-o camera si am facut un mare jam in care pur si simplu ne-am exprimat ideile, exact cum s-a intamplat si cu albumul precedent. Ne intalneam in aceeasi incapere si scoteam la iveala toate ideile funky, in loc sa ni le trimitem prin MP3, fiind la sute de kilometri departare. Am fost emotionati. Ne-am simtit ca atunci cand eram copii si repetam intr-un garaj

Membrii trupei au mai spus si ca basistul Sergio Vega s-a integrat mai bine in trupa si reuseste sa colaboreze cu mai mare usurinta cu membrii acesteia.

Meseria lui Vega nu a fost usoara, intrucat el l-a inlocuit pe Chi Cheng, iubitul basist al formatiei, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident de masina care l-a incapacitat.

Chi este imobilizat la pat din 2008 si abia de curand s-a trezit din coma. Desi basistul s-a imbolnavit de pneumonie in luna iulie, el se simte mai bine acum si familia ii este alaturi. Daca vrei sa donezi pentru Chi, fa click AICI.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*