Documentar nou despre Serj Tankian de la System Of A Down

Serj Tankian
281 vizualizări

Vești importante pentru fanii formației System Of A Down.

Anul 2021 marchează apariția unui documentar intitulat „Truth To Power”, care îl are ca personaj principal pe vocalistul SoD, Serj Tankian.

Producția prezintă atât cariera muzicală a artistului, cât și lupta lui pentru o lume mai bună, din poziția de activist social.

În documentar apar interviuri cu Tankian și cu ceilalți membri SoD, dar și filmări proprii ale muzicianului. În plus, fanii vor fi încântați să audă mărturisiri exclusive despre System Of A Down de pe buzele unor coloși ai metalului, precum Tom Morello și Rick Rubin.

Este ca și cum ai privi prin ochii mei modul în care mesajul devine realitate, prin artă. În loc să fiu eu în centrul atenției, documentarul pune două întrebări. În ce formă se materializează un mesaj? Poate muzica să schimbe lumea? Merită văzut.”, a declarat Serj Tankian despre producție.

Anul acesta, System Of A Down a strâns 600.000 de dolari pe care i-a donat organizației Armenia Fund, pentru a ajuta oamenii din Artsakh, persecutați atât de Turcia, cât și de Azerbaijan.

„Truth To Power” va ieși pe piață în data de 19 februarie, 2021. Un trailer al materialului poate fi vizionat mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*