Serj Tankian e de acord să lanseze piesele vechi care n-au ajuns pe albume

Serj Tankian

O petiție online creată de George Roca, un fan înrăit al trupei System Of A Down, sugerează lansarea pieselor vechi care n-au reușit să ajungă pe niciun album.

Când nu se ocupă cu rupt scenele la concerte alături de System Of A Down, vocalistul Serj Tankian realizează conținut exclusiv pentru membrii paginii sale de Patreon, o platformă unde puteți susține artiștii voștri preferați (muzicieni, pictori, actori, game developeri, vloggeri, bloggeri, sculptori etc pentru că oricine își poate face Patreon) în mod direct cu o anumită sumă de bani în schimbul unor beneficii.

Unul dintre beneficii este accesul pe serverul său privat de Discord (un fel de Skype, dar mai bun), unde Roca i-a cerut părerea despre petiția care momentan are aproape 3000 de semnături, iar Serj a comentat: Da, sunt de acord. Trebuie doar să-i convingi pe ceilalți.

În schimbul sumei de bani oferite lunar pe pagina de Patreon, pe lângă accesul la server unde puteți vorbi direct cu Serj, puteți vedea videoclipuri exclusive, puteți asculta poezii și proză citite și scrise de el, puteți participa la live Q&A, puteți primi picturi etc.

Tankian a discutat acum câteva luni cu Billboard despre politică și muzică. Din păcate, n-a spus absolut nimic nou despre un posibil material proaspăt al formației.

Statusul e neschimbat, spune Serj. Avem turnee. Concerte. N-am putut ajunge la un punct comun pentru muzică nouă. Poate într-o zi asta o să se schimbe, poate nu, dar cu toții suntem prieteni apropiați și ne bucurăm să stăm împreună și suntem ca o familie în acest punct, după 25 de ani. O să anunțăm câteva concerte curând.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*