Grey Daze, prima trupă a lui Chester Bennington, va relansa piese vechi în onoarea lui

533 vizualizări

Grey Daze, prima trupă a lui Chester Bennington – de fapt a doua, prima dată făcând parte din Sean Dowdell And His Friends alături de care a lansat o casetă cu 3 piese – a decis ca-n memoria lui să relanseze câteva piese vechi sub forma unui album.

Această intenție există din februarie 2017, adică dinainte ca Chester să-și ia viața în iulie 2017, dezvăluie soția sa Talinda într-o postare pe contul său de twitter:

Unul dintre cele mai mari daruri ale lui Chester a fost muzica. Singurul lucru care-l făcea mai mândru era să fie tatăl copiilor lui. Ținând cont de cât de mult i-a păsat, a vrut ca fanii lui să audă tot ce-a făcut, iar călătoria lui a început cu Grey Daze.

În februarie 2017, Chester și colegii săi de trupă au început să reînregistreze muzică pentru o relansare a pieselor mai vechi, iar în iunie a a nunțat că Grey Daze se reunește și susține un show aniversar de 20 de ani în toamnă. Era atât de entuziasmat pentru asta, abia aștepta. Erau mesaje în piesele alea despre care era sigur că însemnau ceva pentru fani. 

De asemenea, însemna foarte mult pentru el să lucreze din nou cu colegii lui: Sean Dowdell (cu care avea o prietenie foarte specială și au fost parteneri de afeceri pentru Club Tattoo), Mace Beyers și Cristin Davis. Îi cunoștea de mai bine de jumătate din viața lui.

Când Chester a plecat dintre noi, reuniunea Grey Daze a părut doar un gând ulterior pentru toți cei implicați. Sufereau, sufeream și eu, erau prea multe emoții de digerat ca să putem măcar să ne gândim ce se mai poate întâmpla cu proiectul respectiv. Odată ce s-au mai ridicat norii, odată ce-am reușit să ne concentrăm pe ceea ce și-ar fi dorit Chester să facem și am căutat o metodă de a continua ceea ce el a început, lucrurile de care era mândru și pe care voia să le împartă cu fanii săi.

Prin fundația noastră, 320, depun eforturi în fiecare zi pentru a mă asigura că moștenirea lui Chester aduce o schimbare pozitivă. Pentru noi, lansarea unui nou album Grey Daze va aduce în lumină perioada în care soțul meu a început totul și sper că fanii lui îi vor înțelege acum mai bine creația și arta.

Noul album Grey Daze va avea ca invitați speciali nume mari din industrie, dar și pe fiul lui Chester, Jaime Bennington, în vârstă de 23 de ani. Printre invitații speciali se află Brian Welch și James Shaffer din Korn, Marcus Curiel din P.O.D., Chris Traynor din Bush și Ryan Shuck din Dead By Sunrise.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*