Dream Theater lansează clipul piesei Answering The Call

Dream Theater
Dream Theater

Trupa progressive metal Dream Theater a lansat un videoclip oficial pentru o altă melodie de pe cel de-al 15-lea album al lor de studio, A View From The Top Of The World. Answering The Call este al cincilea videoclip lansat de pe cel mai recent album, și un alt spectacol CGI creat de colaboratorul Wayne Joyner. Piesa este una dintre favoritele fanilor din cel mai recent LP și va intra în setlist-ul  trupei în viitorul lor turneu nord-american Dreamsonic.

Dream Theater pleacă la drum pentru ultima dată în 2023, în turneul Dreamsonic care cuprinde 29 de concerte, alături invitații speciali, Devin Townsend și Animals As Leaders. Turneul începe pe 16 iunie în Cedar Park, Texas și se încheie pe 26 iulie în Phoenix, Arizona. 

The Alien, o piesă de pe albumul A View From The Top Of The World, a câștigat primul Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare metal” la cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor Grammy, care a avut loc în aprilie 2022 în Las Vegas. Nominalizările anterioare ale formației Dream Theater la Grammy au fost pentru piesele On The Backs Of Angels, de pe albumul A Dramatic Turn Of Events, din 2011 și The Enemy Inside, de pe Dream Theatre, din 2013.

A View From The Top Of The World cuprinde șapte melodii și este al doilea album de studio cu InsideOut Music/Sony Music. Artwork-ul a fost creat de Hugh Syme (Rush, Iron Maiden, Stone Sour). A View From The Top Of The World a fost produs de Petrucci, proiectat de James „Jimmy T” Meslin și mixat și masterizat de Andy Sneap.

Cel mai recent concert Dream Theater în România a avut loc la Arenele Romane din București, pe 29 mai 2022, eveniment organizat de Maximum Rock și Promusic Events.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*