Concert Dirty Shirt la The Pub Universității

La București, vara nu vine doar cu căldură mare… ci și cu surprize! Iar atunci când este vorba despre Dirty Shirt, un lucru este sigur: distracția este garantată! Rini și gașca vor susține pe 30 iulie un concert într-un cadru intim, în una dintre cele mai faine locații din București: la The Pub Universității!

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro.

Când spunem concert Dirty Shirt, atunci știm că nu vor lipsi Palinca și buna dispoziție și că vom fredona Săracă Inima Me și la concert și în zilele următoare.

Așa că, intră repede pe AmBilet.ro și asigură-te că vei fi în seara de 30 iulie, la The Pub Universității, să cânți Geamparalele și Maramu alături de trupa momentului, Dirty Shirt! Grăbește-te! S-au pus în vânzare doar 200 de bilete!

Evenimentul este organizat de Maximum Rock și Promusic Events și este recomandat de Rock FM.

Reamintim că trupa maramureșeană Dirty Shirt se află în plin turneu de promovare a celui mai recent lansat album, Get Your Dose Now și a anunțat, de curând, datele concertelor verii. Este, așa cum ne-am obișnuit deja, un program aglomerat, ce cuprinde atât concerte de club cât și apariții pe scenele unor importante festivaluri. Biletele pentru concertele Dirty Shirt din România pot fi achiziționate online de pe AmBilet.ro.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*