Dream Theater se întoarce în România în 2017

10.010 vizualizări

Cunoscuta formație DREAM THEATER  aniversează anul acesta 25 de ani de la lansarea albumului „Images and Words” printr-un turneu european intitulat „Images, Words & Beyond”, care va începe încă de la sfârșitul lunii acesteia cu un prim concert în Italia.

Astfel,  metaliștii vor ajunge și în București în luna mai a acestui an pentru un concert aniversar în fața publicului român, mai multe informații urmând a fi publicate de organizatori într-un comunicat oficial.

În anul 2015, Dream Theater trebuia să cânte ca headliner în cadrul primei ediții „I m The Rocker”, care a fost anulat în ultimul moment, astfel că ultima apariție a trupei în România a fost în anul 2014, la Romexpo (București).


1 Comment on Dream Theater se întoarce în România în 2017

  1. Salut, am disponibil un bilet la Dream Theater pt Bucuresti, ramas de la I am The Rocker: Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”. Doreste cineva ?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*