OCS aniverseaza 18 ani printr-un turneu national

393 vizualizări

OMUL CU SOBOLANI împlinește anul acesta 18 ani și sărbătorește majoratul printr-un turneu în țară.

Acum 18 ani, într-o vară (chiar pe 1 august), la Constanța, Dan Amariei si Adrian Albu, se hotărăsc să înființeze un proiect muzical care să aducă alternativul în contextul anului 1997. În foarte scurt timp, cei doi au strâns oameni cu aceeași viziune muzicală și… ”cei patru voinici au plecat la drum”.

Drumul a însemnat până în prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri , tot atâtea single-uri și câteva generații bune de oameni care s-au încăpățânat alături de ei să creadă în acest proiect. Trupa Omul cu șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem în cap”, trecând prin veselia din ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea căutare”. În prezent, trupa lucrează la un nou single, cu care își va surpinde publicul (bau!) în toamna aceasta.

În prezent Omul cu Șobolani înseamnă: Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) si Radu Andrei (bass). Veți putea să le urați ”La mulți ani” în toamna aceasta în următoarele orașe:

3 octombrie – Club Șurubelnița – București
31 octombrie – Urania Palace – Cluj
5 noiembrie – Club Control – București
7 noiembrie – Club La Baza – Iași
20 noiembrie – Doors Club – Constanța.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*