Dream Theater – The Enemy Inside (piesa noua)

305 vizualizări

DREAM THEATER a dezvaluit recent ca noul album se va numi „Dream Theater” si ca este primul album auto-intitulat din istoria formatiei.

Acesta va fi lansat pe data de 24 septembrie si a fost produs de chitaristul John Petrucci. Materialul este cel cu numarul 12 din istoria formatiei. Coperta si tracklist-ul discului pot fi gasite mai jos.

The Enemy Inside, prima piesa extrasa de pe acest album, poate fi ascultata AICI.

„Este primul album auto-intitulat din istoria formatiei si nu ma pot gandi la nimic care sa aiba un impact mai mare si sa defineasca identitatea trupei mai bine decat gestul de a ne numi astfel albumul. Am explorat din belsug toate elementele care ne fac unici, de la epic la intens, la atmosferic si cinematografic. Suntem extrem de incantati de ‘Dream Theater’ si abia asteptam sa-l ascultati si voi”, a declarat chitaristul.

Este primul album pe care Mike Mangini, noul tobosar, va contribui si din punct de vedere creativ iar Jordan Rudess considera ca exista avantaje in a avea un membru nou in trupa.

„Mike are un creier ritmic intr-un mod matematic, iar acest lucru a oferit foarte multe formatiei. Veti gasi pe disc chestii ritmice foarte, foarte cool pe care nu le-am mai abordat pana acum”, a spus claparul formatiei.

„Dream Theater” tracklist

01. False Awakening Suite
i. Sleep Paralysis
ii. Night Terrors
iii. Lucid Dream
02. The Enemy Inside
03. The Looking Glass
04. Enigma Machine
05. The Bigger Picture
06. Behind The Veil
07. Surrender To Reason
08. Along For The Ride
09. Illumination Theory
i. Paradoxe de la Lumière Noire
ii. Live, Die, Kill
iii. The Embracing Circle
iv. The Pursuit Of Truth
v. Surrender, Trust & Passion

dream th


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*