Epica – videoclip live pentru piesa „Dancing In A Hurricane”

536 vizualizări

Olandezii de la EPICA (foto) au publicat un nou single extras de pe noul material discografic, transpus într-un videoclip live. Este vorba de piesa „Dancing In A Hurricane”, ce poate fi ascultată mai jos.

Noul disc se intitulează „The Holographic Principle” și a fost lansat în data de 30 septembrie 2016, via Nuclear Blast Records.

Acesta a fost produs în colaborare cu Joost van den Broeck, a fost mixat de Jacob Hansen. De asemenea, noul disc a reprezentat lansarea celui de al șaptelea material discografic din portofoliul formației Epica.

Mark Jansen, chitaristul formației, a descris conceptul din spatele albumului astfel: „The Holographic Principle se concentrează pe viitorul apropiat, unde realitatea virtuală lasă oamenii să își creeze propriile lumi ce nu pot fi separate de adevăratul univers în care trăim. Astfel, se pune întrebarea dacă realitatea curentă nu ar fi o hologramă. Versurile își doresc ca ascultătorii să fie mult mai deschiși la minte și să fie mai atenți la recentele descoperiri revoluționare din știință”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*