Epica – „Edge Of The Blade” (videoclip nou)

Olandezii de la EPICA (foto) au publicat al doilea single extras de pe viitorul material discografic, transpus într-un videoclip cu versuri. Este vorba de piesa „Edge Of The Blade”, ce poate fi ascultată mai jos.

Noul disc se va intitula „The Holographic Principle” și va fi lansat în data de 30 septembrie 2016, via Nuclear Blast Records. Coperta acestuia, semnată de Stefan Heilemann, poate fi găsită mai jos.

Acesta a fost produs în colaborare cu Joost van den Broeck, a fost mixat de Jacob Hansen si va fi cel de al șaptelea material discografic din portofoliul formației Epica.

Mark Jansen, chitaristul formației, a descris conceptul din spatele albumului astfel: „The Holographic Principle se concentrează pe viitorul apropiat, unde realitatea virtuală lasă oamenii să își creeze propriile lumi ce nu pot fi separate de adevăratul univers în care trăim. Astfel, se pune întrebarea dacă realitatea curentă nu ar fi o hologramă. Versurile își doresc ca ascultătorii să fie mult mai deschiși la minte și să fie mai atenți la recentele descoperiri revoluționare din știință”.

„The Quantum Enigma”, ultimul album de studio al trupei, a fost lansat în 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*