Epica relansează albumul „Design Your Universe”

Olandezii de la EPICA au anunțat că vor relansa albumul „Design Your Universe”, cu ocazia celebrării a zece ani de la apariția acestui material discografic.

Discul, în variantă Gold Edition, va fi lansat în data de 4 octombrie 2019, via Nuclear Blast Records. Ediția noua va conține piesele remixate și remasterizate de Joost van den Broeck, o copertă înnoită și un al doilea disc cu variante acustice. Albumul va exista și în variantă digitală și va putea fi comandat începând cu data de 9 august a acestui an.

„Design Your Universe este un album special pentru mine, nu numai din cauza muzicii, ci și din cauza mesajului din spatele său”, a declarat Simone Simons. „CD-ul bonus este un adaos necesar pentru DYU și abia aștept să ascultați piesele!”.

„Design Your Universe” este cel de-al cincilea album de studio al formației olandeze Epica. Fiind produs de Sascha Paeth, discul a fost lansat în Europa la data de 16 octombrie 2009. Înregistrările pentru acest disc au început încă din luna martie a aceluiași an, Tony Kakko, cântărețul grupului Sonata Arctica fiind un invitat special.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*