Simone Simons (Epica) vorbeste despre echilibrul dintre familie si viata de artista

1.112 vizualizări

Simone Simons, frumoasa solista a formatiei EPICA, vorbeste despre echilibrul delicat dintre familie si viata de artista.

In octombrie 2013, Simone a devenit mama pentru prima data. Ea si sotul ei, claparul formatiei Kamelot, Oliver Paltai, au un baiat, pe Vincent, in varsta de 2 anisori.

„Cand am facut inregistrarile pentru noul disc, ‘The Quantum Enigma’, stateam pe canapea, cu o burta enorma si picioarele sprijinite pe un scaun. Nu eram deloc metal. Atunci cand ai un disc nou, este ca si cum ai naste, intr-un fel, doar ca nu e nevoie sa alaptezi ‘copilasul’ si nici sa ii schimbi scutecul”, a glumit Simone.

„Cred ca ‘The Quantum Enigma’ este o schimbare de directie pentru Epica, la fel cum venirea pe lume a lui Vincent ne-a schimbat si noua viata, radical. Momentan, il tin departe de viata pe drumuri, pentru ca este foarte mic. De obicei, ma ajuta familia. Stau cu drag cu el atunci cand am nevoie”, a explicat solista.

Simone Simons Bebe(Simone, Vincent si Oliver)

Epica va canta in Romania pe data de 16 octombrie 2015, in cadrul celei de-a treia editii indoors a Maximum Rock Festival, care ii mai prezinta ca headlineri si pe canadienii de la Annihilator. In perioada care urmeaza, vom face noi confirmari!

Datorita votului de incredere acordat de publicul consumator de spectacole de gen, atat din Romania cat si din alte tari (Bulgaria, Germania, Franta, Austria, Ungaria) si de catre formatii, festivalul a crescut foarte mult, fapt ce a dus ca organizatorii sa aleaga sa extinda Maximum Rock Festival pe parcursul a 4 zile, in loc de 2, cum se desfasura pana acum.

Interesul entuziast aratat de formatii, cererile in numar foarte mare adresate de acestea, precum si dorinta fanilor i-au facut pe realizatorii evenimentului sa isi dea seama ca este nevoie ca festivalul sa beneficieze de mai multe zile.

Astfel, Maximum Rock Festival va avea loc intre 15 si 18 octombrie 2015. Datele de 15 si 18 octombrie vor gazdui concerte in Club Colectiv din Bucuresti, in timp ce pe 16 si 17 octombrie, fanii sunt asteptati la noua locatie ultra-centrala a evenimentului, Arenele Romane!

MR Fest FB 5

Locatia de top, precum si followingul din ce in ce mai mare vor face din editia din 2015 a Maximum Rock Festival un succes rasunator, care va contribui si mai mult la cladirea unui spectacol must-see pentru fanii rockului din Romania, si nu numai. Mai mult, anul acesta sunt asteptati si mai multi participanti din strainatate!

Schimbarea de locatie, precum si extinderea festivalului, face posibila marirea numarului de trupe participante, ceea ce duce la imbogatirea repertoriului evenimentului si la crearea unei experiente mai intense pentru public!

In perioada care urmeaza, vor fi facute publice mai multe formatii care vor concerta la Maximum Rock Festival. Ca la fiecare editie, publicul va avea parte de recitaluri din partea grupurilor internationale de top, dar si din partea formatiilor romanesti iubite.

Si in 2015, publicul se va intalni cu aceeasi bogatie de prilejuri de distractie, organizatorii gandind deja activitati interactive pentru rockeri si metalisti. Acestia vor avea parte de targuri, expozitii, performance-uri, happening-uri si multe altele.

Maximum Rock Festival 2015 devine, prin devotament si natura ireprosabila a organizarii, unul dintre evenimentele-stalp ale pietei locale si internationale,  continuand sa creasca prin investitii constante din partea organizatorilor si prin sprijinul neconditionat, oferit de fani, pe care cele doua editii precedente, desfasurate la cele mai inalte standarde si fara incidente, i-au castigat de partea festivalului!

IMPORTANT: Pretul abonamentelor ramane acelasi pentru toate cele 4 zile de festival, in limita a 1500 de bucati!

Pentru editia din 2015 a festivalului s-au pus in vanzare bilete (valabile pentru ambele zile de festival), prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), PayPal si la sediul Maximum Rock Romania, la urmatoarele preturi:

OFERTA: 89 lei / 20 euro primele 100 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
99 lei / 22,5 euro urmatoarele 250 de bilete Disponibile!
110 lei / 25 euro urmatoarele 500 de bilete

125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Cumpara bilete prin PayPal ACUM!

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 2 days

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Pagina Maximum Rock Festival

Eveniment Maximum Rock Festival


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*