Max Cavalera: „Nu mi se pare ciudat să lucrez cu familia”

Vocalistul Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed și co-fondatorul Sepultura, Max Cavalera, a fost luat la întrebări într-un interviu cu Lee Bros Meats înaintea showului de pe 5 iulie din Bordeaux, Franța.

Printre altele, Max a fost întrebat dacă i se pare ciudat să lucreze cu familia, ținând cont că soția sa, Gloria, e managerul lui, iar unul dintre fiii săi, Zyon, e toboșarul Soulfly din 2013. El a răspuns: „Nu mi se pare. Am început cu fratele meu în Sepultura. Pentru mine, o conexiune cu familia e normală și naturală. E importantă. E un fel de vis de-al meu să pot cânta cu Zyon pentru că el a văzut totul. Când s-a născut, dormea în turneu cu Ozzy Osbourne. Acum e mare și un toboșar excelent. Sunt mândru de el.”

Max și fratele său, Igor Cavalera, au fondat Sepultura în 1984 și Cavalera Conspiracy în 2007. Max și soția sa, Gloria, care e și managerul său, au crescut împreună cinci copii (Zyon n. 1993, Igor n. 1995, Jason n. 1986, Richie n. 1985, Roxanne n. 1983), cei mai în vârstă fiind ai Gloriei și adoptați legal de el.

Toată familia pare să fie în industria muzicală: Richie e vocalistul formației groove metal Incite, iar Igor și Zyon fac parte din formație sludge Lody Kong. Jason merge în turneu alături de Zyon ca drum tech și se ocupă de alte lucruri în spatele scenei. În 2012 și 2013, toboșarul David Kinkade s-a retras din muzică și a fost înlocuit în Soulfly de Zyon, care e acum un membru permanent al formației. În 2015, Igor ocupă poziția de bassist în Soulfly după ce Tony Campos pleacă, iar în cadrul turneului Point Blank Tour, se ocupă de clape și co-vocal.

Deși momentan se concentrează asupra formației Soulfly, Max Cavalera confirmă că anul viitor va avea ceva nou și pentru Killer Be Killed: „Momentan, toată atenția mea e pe Soulfly. Avem două turnee: Europa acum și un turneu american cu Unearth. Am și ceva planificat cu fratele meu, ‘Beneath The Remains’ și ‘Arise’ în Europa prin noiembrie. Sper să ajungem prin Franța, le-ar plăcea. E un show mișto, diferit de Soulfly. E ca o parte din viața mea pe care o revizitez. Apoi, evident, mai e și Killer Be Killed, unde fac ceva pentru anul următor. Sper să avem un album pentru anul care vine, îmi place proiectul ăsta foarte mult, deci cred că vom avea un album curând.”

Albumul de debut Killer Be Killed a fost lansat în 2014 via Nuclear Blast, ultimul album Soulfly, „Ritual”, a apărut în 2018 via Nuclear Blast, iar Cavalera Conspiracy a lansat ultimul album în 2017 sub numele de „Psychosis” via Napalm Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*