World In A Hole II: Targ3t, Proof si Walk The Abyss live in Bucuresti

486 vizualizări
Sambata, 23 martie incepand cu ora 20:00, Private Hell Club, va propune un nou concert underground. De aceasta data vor urca pe scena clubului, TARG3T, PROOF si WALK THE ABYSS.
Suport trupe 10 lei
TARG3T este evolutia fireasc a componentei si stilului promovat de trupa Alba Iuliana actuala din DEVA, de cand a pornit la drum in 1997.
Din 1997 pana in prezent TARG3T sufera schimbari de componeta si orientare muzicala, In prezent lucrurile cimentandu-se foarte bine.
TARG3T inseamna: Ionut Olariu (myuz) – voce, Robert Bravjak (robi)– tobe, Adrian Uritescu (bila) – voce, chitara, Alin Mesaros (mesa) – chit bas.
Din dorinta de a infaptui ceea ce visam, continuam aceasta „lupta” de a nu renunta si de a demonstra faptul ca se pot face lucruri mari cu resurse minime, atata timp cat exista vointa si daruire.
In prezent TARG3T desfasoara promovarea primului album de studio, dupa o serie indelungata de ep-uri si demo-uri.
Albumul FACEBURN contine 12 piese 100% metal.
FACEBURN este promovat deasemenea si de de videoclipul la piesele OBEY si I’m Done
 
ProoF is a hardcore band founded in the summer of 2006 in Bucharest,Romania.We’ve shared the stage with Deez Nuts,Death Before Dishonor,Born From Pain,Ignite,Decapitated,No Turning Back,The Setup,Last Hope,Tonedown,Confronto,Burnthe8track,Manifestation,Bleed Into One,Subscribe,shows at festivals like Noisefun Festival – Arenele Romane,Bucharest Wheels Arena – Romexpo,Route68 Summerfest,Free Fest Ploiesti,Open Camp Vaslui,International Tattoo Convention,Mighty Owl Festival,Pokefest etc and toured all over the country.
ProoF – Final Judgment official video:
                                                             
ProoF – Bring It Down official video:
                                                             
Discography:
– Blood Money EP – 2010
– Final Judgment (Single) – 2012
– Bring It Down (Single) – 2013
Walk The Abyss a fost fondata in vara anului 2011 in Bucuresti, avandu-i ca fondatori pe Dan, Luchian si Dragos. Tinta comuna era de a evolua din proiectul anterior, in ceva cu totul nou si modern. In curand , Codrin s-a alaturat ca si al doilea chitarist si Doc ( First Division / DBD) a devenit vocea brutala a trupei.Ultima aditie in line-up este Zaietz , ca al doilea vocal. Stilul abordat este un mix intre deathcore , groove metal si djent.
Pe langa activitatea live , lucram in prezent si la primul material. Asa ca veniti la concerte sa ne sustineri, sa sustineti trupele underground locale!
 

Sursa: Comunicat Private Hell


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*