Formatia Monarchy a ramas din nou fara tobosar

Formatia bucuresteana MONARCHY a ramas din nou fara tobosar, dupa ce in urma cu cateva saptamani acesta din urma a fost prezentat oficial in cadrul unui concert la Bucuresti, in Ageless Club.
 
Chiar daca din partea formatiei inca nu a venit un comunicat oficial, Catalin Dalvarea (zis Bibanu) – cel care a ocupat postul de tobozar (foto) – a postat urmatorul mesaj pe pagina de FB:
 
In seara asta (n.r. 10.03.2013), din pacate a trebuit sa renunt la colaborarea cu MONARCHY din motive personale.In 17 ani de batut toba mi-a fost dat foarte rar sa intalnesc oameni cu asa caractere si suflete minunate.As vrea sa ii comunic tobosarului care va veni in trupa ca daca nu isi face treaba in mod serios….il sparg!!! 🙂 Numai eu stiu cat de rau imi pare ca a trebuit sa fac asta insa…promit sa raman fanul si prietenul lor pe viata.Le urez tot binele din lume si bafta multa! Doamne Ajuta!”
 
In ultima perioada tobosarul a fost problema numarul unu a formatiei, daca e sa ne luam dupa desele schimbari de personal in cadrul acestui post, ultimii doi tobosari activand in trupa doar pestru 1-2 concerte.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*