Slash este in plin proces creational

Doar pentru ca turneul lui SLASH se apropie de final si Myles Kennedy se reintoarce in Alter Bridge, asta nu inseamna ca procesul creativ se opreste. De fapt, chitaristul a confirmat pe Twitter ca se gandeste deja la succesorul lui „Apocalyptic Love”.
 
Intr-un tweet recent, Slash a dezvaluit, „Voi reveni cu o multime de chestii foarte marfa pentru noi piese si o groaza de idei cool inregistrate in turneu. Incep sa le pun cap la cap.”. Dupa scurt timp, acesta a postat un nou mesaj prin care spulbera temerile fanilor AB legate de implicarea lui Kennedy in noul fenomen inventiv. Chitaristul a declarat, „Fanii AB nu au niciun motiv de ingrijorare. Acestia vor lansa in curand un nou CD si vor porni in turneu anul in curs. Voi colabora cu Myles cu alta ocazie.”.
 
In afara de un nou album, Slash si-a gasit de lucru in ultima vreme creandu-si propria tema melodica Angry Birds, fondatorii animandu-l pe rocker intr-un caracter „Slashbird”. El a mai confirmat participarea si la jocul video „Band Fuse: Rock Legends”.
 
Atunci cand nu cocheteaza cu jocurile video, Slash isi foloseste abilitatile la partitura filmului de groaza „Nothing To Fear” realizat de compania sa de productie Slasher Films.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*