Fleshgod Apocalypse a lansat videoclipul single-ului „No”

84 vizualizări

Maeștrii italieni ai death-metalului melodic, Fleshgod Apocalypse, revin cu o nouă capodoperă a genului care i-a consacrat. Este vorba despre un single independent, intitulat „No”, acompaniat de un videoclip regizat de Marina L. McLean, de la Sanda Movies.

De artwork-ul materialului s-a ocupat același Travis Smith, cu care formația a colaborat și pentru varianta acustica a cântecului „The Day We’ll Be Gone”. Artistul grafic este cunoscut pentru munca sa alături de nume grele ale scenei, precum Opeth sau Katatonia.

Francesco Paoli, frontmanul grupului, a avut câteva cuvinte de spus despre „No”:


Trăim într-o lume în care oamenii caută cu disperare răspunsuri ușoare la întrebări complexe. Suntem înconjurați de guru auto-fabricați, știri false și pastile minune care ne sunt înfățișate drept soluții la toate problemele noastre. Dacă ai nevoie de scurtături pentru a face față realității complicate, trebuie să fii conștient că rezultatul pe care îl vei obține ar putea să fie diferit de cel pe care ți-l dorești. Vei găsi oare calea de a salva lumea căutând pe Google? Nu. Se va schimba ceva dacă nu acționăm? Nu. Ne va duce undeva auto-amăgirea? Nu. Pot să ne ajute muzica, și arta în general, să înfruntăm haosul? Da!”, a explicat muzicianul.

Urmărește „No” aici.

O altă veste importantă pentru fanii trupei este că frumusețea șocantă și macabră a videoclipului single-ului „Monnalisa” nu a trecut neobservată în rândul specialiștilor în cinematografie.

Gândit ca un film scurt, „Monnalisa” a atras atenția fanilor genului horror și a fost selectat spre a fi prezentat la ediția de anul acesta a prestigiosului British Horror Film Festival, care va avea loc în perioada 27 – 30 noiembrie.

„Monnalisa, regizat de Giovanni Bucci, este un festin pentru priviri absolut excepțional din punct de vedere vizual. Atmosfera din videoclip mai poate fi regăsită doar în filmele fine de modă iar felul cinematografic în care a fost realizat, precum și cromatica răvășitoare, ne-au convins de calitatea acestuia.”, au declarat reprezentanții festivalului.

Povestea din clip este una despre seducție letală. Trei personaje feminine atrăgătoare, îmbrăcate în ținute în stil baroc, păcălesc un bărbat naiv să le sară în ajutor. Acesta cade pradă farmecelor lor diabolice și devine victima unui sacrificiu îngrozitor, care are ca rezultat transformarea trupului lui în bijuterii, care vor împodobi eterna vanitate a sexului frumos.

Jocul actoricesc, decorul și rafinamentul vizual al producției fac din aceasta un must-see pentru toți cei care iubesc extravaganțele estetice gotice, dar și sonoritățile simfonice combinate cu metal.

Single-ul „Monnalisa” este extras de pe cel mai recent material discografic al italienilor, și anume „Veleno”, lansat în data de 24 mai 2019.

Vă reamintim că turneul trupei Fleshgod Apocalypse alături de ExDeo, programat inițial pentru sfarșitul anului 2020 a fost reprogramat pentru 2021, iar concertele din România vor avea loc după următorul program:

23 octombrie 2021, Quantic Club din Bucuresti, bilete la preț promoțional AICI.
24 octombrie 2021, /Form Space din Cluj-Napoca, bilete la preț promoțional AICI.

Urmăriți „Monnalisa” mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*