Succes răsunător pentru formația Fleshgod Apocalypse

Frumusețea șocantă și macabră a videoclipului single-ului ”Monnalisa”, al formației FLESHGOD APOCALYPSE, nu a trecut neobservată în rândul specialiștilor în cinematografie.

Gândit ca un film scurt, „Monnalisa” a atras atenția fanilor genului horror și a fost selectat spre a fi prezentat la ediția de anul acesta a prestigiosului British Horror Film Festival, care va avea loc în perioada 27 – 30 noiembrie.

„Monnalisa, regizat de Giovanni Bucci, este un festin pentru priviri absolut excepțional din punct de vedere vizual. Atmosfera din videoclip mai poate fi regăsită doar în filmele fine de modă iar felul cinematografic în care a fost realizat, precum și cromatica răvășitoare, ne-au convins de calitatea acestuia.”, au declarat reprezentanții festivalului.

Povestea din clip este una despre seducție letală. Trei personaje feminine atrăgătoare, îmbrăcate în ținute în stil baroc, păcălesc un bărbat naiv să le sară în ajutor. Acesta cade pradă farmecelor lor diabolice și devine victima unui sacrificiu îngrozitor, care are ca rezultat transformarea trupului lui în bijuterii, care vor împodobi eterna vanitate a sexului frumos.

Jocul actoricesc, decorul și rafinamentul vizual al producției fac din aceasta un must-see pentru toți cei care iubesc extravaganțele estetice gotice, dar și sonoritățile simfonice combinate cu metal.

Single-ul „Monnalisa” este extras de pe cel mai recent material discografic al italienilor, și anume „Veleno”, lansat în data de 24 mai 2019.

Vă reamintim că turneul trupei Fleshgod Apocalypse alături de ExDeo, programat inițial pentru sfarșitul anului 2020 a fost reprogramat pentru 2021, iar concertele din România vor avea loc după următorul program:

23 octombrie 2021, Quantic Club din Bucuresti, bilete la preț promoțional AICI.
24 octombrie 2021, /Form Space din Cluj-Napoca, bilete la preț promoțional AICI.

Urmăriți „Monnalisa” mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*