Formatia Aamon din Iasi pleaca in primul turneu prin tara

Joi, 12 februarie, trupa Aamon (Iasi) da startul primului turneu din istoria ei. Impreuna cu baietii de la Beauty And The Rat (Iasi) ca invitati speciali, ea va sustine 8 concerte in 7 orase, inclusiv Bucuresti.

Primul concert va avea loc la Botosani, in Chrome Bar, de la ora 21:00. Turneul include orasele Botosani, Suceava, Roman, Iasi, Bacau, Zalau si Bucuresti. Datele concertelor sunt:

12.02 – Botosani, Chrome Pub, Al. Unirii Nr.3
14.02 – Suceava, Motor’s Pub, Str.Universitatii Nr.4
27.02 – Roman, Terra Peutique, Str. Mihai Eminescu Nr.7
28.02 – Iasi, Rock’n Rolla, Str. Grigore Ghica Voda Nr.14
06.03 – Bacau, Pub S4, Str. Nicolae Balcescu Nr.2-4
07.03 – Zalau, Rock’n Roll Center, Str. Maxim Gorky Nr.33

In afara celor 6 concerte din turneul premergator lansarii primului EP, programat pentru toamna acestui an, Aamon va canta in deschiderea a doua mari trupe romanesti:

Pe 14 martie in Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor, trupa va sustine un recital in cadrul turneului european Negura Bunget. Vor canta, de asemenea, Halmyris si Grimegod.

Pe 21 martie in Bucuresti,  de la ora 21:00, Aamon va deschide evenimentul de lansare al noului album Tiarra, intitulat “X”. Pe aceeasi scena vor urca Tragic si Asemic.

Evenimentul se va desfasura in club Fabrica, pretul biletelor fiind de 20 lei.

Mai multe detalii despre turneu, melodii, precum si orele evenimentelor:

https://www.facebook.com/events/770616816362956    


Pagina oficiala Aamon:

Pagina oficiala Beauty and the Rat

Trupa Aamon a luat fiinta in 2009, sub numele de Bendis. Stilul abordat cu predominanta este symphonic metal cu influente celtice, medievale si, de ce nu, orientale. Din 2010, activeaza sub numele actual, deschizand concerte pentru artisti precum Piatra, Bucovina sau Bucium.

Anul 2011 aduce noi concerte notabile, pe aceeasi scena cu cei de la Interitus Dei, Grimegod si Krepuskul, insa moartea claparului Radu Coropca anunta o pauza lunga pentru Aamon. 2013 ii aduce in trupa pe Teodora Jescu – 21 ani (clape), Lucian Sandu – 20 ani (chitara) si Ciprian Golimbiovschi – 23 ani (growl).

Impreuna cu membrii fondatori Lorena Lazar – 22 ani (voce), Adrian Sandru– 25 ani (bas) si Codrin Murariu – 32 ani (tobe), noua formula Aamon isi face debutul in clubul Rockstadt din Brasov, deschizand spectacolul trupelor Gothic, God si Valkyrja (Suedia). Anul se incheie cu un concert in deschiderea celor de la Infected Rain. Noul an ii prinde inregistrand primul lor EP la studioul Getic Art din Iasi, sub indrumarea lui Gelu Lapusneanu (GOD). Aamon revine, de asemenea, pe scenele festivalurilor FEstudiS si Rock’n Iasi, deschizand si concertul aniversar GOD – 20 ani. Pentru 2015, membrii trupei si-au propus promovarea pieselor in primul lor turneu, sperand ca sfarsitul anului sa le gaseasca EP-ul pe rafturile magazinelor de specialitate.

Beauty and the Rat s-a format din 2011. Dupa cateva oscilatii in privinta componentei, formula trupei s-a stabilizat in 2013, membrii fiind Alexandru Iosipescu – 31 ani (chitara, voce), Emanuel Filip – 41 ani (bas), Codrin Murariu – 32 ani (tobe). Din ianuarie 2015, trupa se reintregeste prin venirea lui Alexandru Balaita – 25 ani (chitara). Pana acum, Beauty and the Rat a sustinut cateva concerte notabile, participand la editia 2011 a festivalului Rock’n Iasi, deschizand trupa Altar in noiembrie 2013 si fiind prezenta la festivalul Posada Rock (editia 2014). In prezent, baietii se afla in plin proces de inregistrare a primului album din istoria lor, alegand sa participe la turneu pentru a-si promova imaginea si piesele.

BOOKING/MANAGEMENT:

Codrin Murariu – aamonofficial@yahoo.com
0755.642.260
PR/MARKETING:
Alex Darie – alexandru.darie@mail.com

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*