Hiraeth în deschiderea concertelor Dirty Shirt de la Suceava și Iași

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology”, lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța), va fi prezentat și în cadrul unor concert speciale la 31 Motors Pub din Suceava pe 26 octombrie 2019 și Underground The Pub din Iași pe 25 octombrie 2019.

Formația invitată să încălzească publicul este Hiraeth

Hiraeth este o trupă de melodic metalcore din Iași ce a fost fondată în octombrie 2015. Pe parcursul anilor, formația a adunat concerte din orașe precum Sibiu, Piatra Neamț, Iași, Râșnov și Chișinău. Hiraeth a bifat câteva apariții în cadrul festivalului Rock’n’Iași, atât Indoor cât și Outdoor. Pe lângă asta, formația a obținut locul al doilea în cadrul concursul Wacken Metal Battle Romania 2018 iar în vara anului 2019 formația și-a făcut simțită prezența la festivalul Rockstadt Extreme Fest, unde au ajuns să cânte pe Scena Brașov în urma concursului Rockstadt Underground Artists.

Iarna anului 2018 vine cu cu două schimbări de componenţă și cu single-ul Hypnosis, disponibil pe toate platformele online. În luna august a anului 2019, formația pregătește lansarea celui de-al doilea single, intitulat Ghosts, urmat de un turneu de promovare în țară. Formația este compusă din vocaliștii Andrei State și Dragoș Ciobanu, chitariștii Andrei Bojoga și Alex Popescu, bassistul Dan Murariu și toboșarul George Pintilii.

Biletele se pot achiziționa exclusiv prin AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Iași: 

  • 40 lei  – 29 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100 bilete)
  • 40 lei  – 35 lei – Presale (preţ până pe data de 24 octombrie, inclusiv)
  • 40 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, online şi la acces)

Suceava:

  • 40 lei –  29 lei – Earlybird (preţ pentru primele 100 bilete)
  • 40 lei –  35 lei – Presale (preţ până pe data de 25 octombrie, inclusiv)
  • 40 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, online şi la acces)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*