Ghost Bath – „Ambrosial” (piesă nouă)

Americanii de la formația de depressive black metal GHOST BATH (foto) au anunțat noi detalii legate de viitorul material discografic, ocazie cu care au lansat și un single nou, „Ambrosial”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Trupa se pregătește să lanseze un nou album, intitulat „Starmourner”, în data de 21 aprilie 2017, via Nuclear Blast Records. „Starmourner” va prelua conceptul predecesorului său și îl va duce la alt nivel, au declarat reprezentanții casei de discuri. „Va explora sentimentul de fericire, în loc de cel de durere, va povesti despre cosmos, în loc de Pământ, dar și despre Paradis, în loc de purgatoriu. Totuși, cel mai important, va oferi o imagine de ansamblu a emoției principale umane, extazul, în loc de tragedie. Va fi cel mai ambițios material Ghost Bath de până acum”.

Solistul formației, Nameless, a mărturisit și el părerea sa legată de noul album: „Poveștile și parabolele vor arăta la fel ca studiile evreiești legate de îngeri și ierarhiile lor, mai bine detaliate în Biblie și alte cărți religioase. Deși albumul are un sentiment definitiv de optimism, este în continuare construit pe notele depresive clasice ale formației noastre”.

„Starmourner” track list:

01. Astral
02. Seraphic
03. Ambrosial
04. Ethereal
05. Celestial
06. Angelic
07. Luminescence
08. Thrones
09. Elysian
10. Cherubim
11. Principalities
12. Ode

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*