Ghost lanseaza un documentar despre viata din spatele scenei

Ghost
394 vizualizări

– Ella Comaneanu –

Trupa de doom metal Ghost nu încetează să uimească. De data aceasta ei anunță lansarea unui documentar, în care fanii vor avea șansa să vadă exact cum este pus în scenă un concert de-al lor, din perspectiva oamenilor care fac posibilă desfășurarea unuia dintre cele mai fascinante și originale show-uri de pe scena muzicii rock și metal contemporane. Pe această cale, suedezii vor să mulțumească staff-ului lor, oameni fără de care, cel mai probabil, trupa nu ar mai fi avut același impact major, chiar religios, care le-a câștigat atât o bază numeroasă de fani, cât și un premiu Grammy pentru cea mai bună trupă de metal.

Dezvăluirea a venit cu un trailer postat de către trupă, în timp ce anunțau concertul din Los Angeles din octombrie, parte a turneului de promovare a albumului. În aceeași manieră teatrală cu care ne-au obișnuit atât în timpul concertului, cât și în interviuri, trailerul ne poartă într-o călătorie prin backstage, de la montarea scenei, până la recrutarea “călugărițelor” din rândul fanelor și începutul concertului. Documentarul promite să ne ofere o nouă viziune asupra trupei în sine, aducând în vizor membrii nevăzuți ai “cultului”.

În stilul lor caracteristic, Ghost nu au anunțat data la care documentarul va fii făcut public. Cel mai probabil, acesta va fii postat pe canalul de Youtube al trupei într-un viitor apropiat. Așteptăm cu nerăbdare să îl vizionăm, dar și să ascultăm noul EP care va fii lansat toamna aceasta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*